Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(17-12-2015 16:19)Krechaman napisał(a): Kolejny program, z którego nic nie zarobię, świetnie. Chyba trzeba spiąć dupę i wejść porządnie w TM.
Nie wchodź porządnie bo wtedy TM też padnie
A do MPA wszedłeś już czy się wahasz?
Do MPA na 100% wejdę, czekam tylko na jakąś wypłatę albo ten spór (na razie go nie złożyłem). W mpa przynajmniej normalne minimum do wypłaty i można na luzie powoli odzyskiwać nie to co tutaj. Naprawdę miałem spore nadzieje co do HQ. Gdyby mi paczki się pokończyły to wyciągnąłbym coś koło 400$, a tak będę miał tylko 65$ wkładu...
Uuuu... to rozumiem Twoje rozgoryczenie...
Ja pójdę za radą dariuszaxdd, co mi szkodzi, poczekam do Niedzieli.
I wszedłbyś wreszcie do Clixsense z mojego reffa. Ja stąd mam kasę na inwestycje i jak ją stracę to przynajmniej mniej boli niż wyskakiwanie z realnej. Obiecaj chociaż, że się zastanowisz.
Czego dotyczy spór na Paypalu? Jeżeli jestem na + to mogę do nich napisać aby wypłacili mi 2 zaległe wypłaty ? Czy jest to raczej niemożliwe jeżeli już jestem na + ?
(17-12-2015 18:42)oski121 napisał(a): Czego dotyczy spór na Paypalu? Jeżeli jestem na + to mogę do nich napisać aby wypłacili mi 2 zaległe wypłaty ? Czy jest to raczej niemożliwe jeżeli już jestem na + ?
jeżeli masz odzyskany wkład to nic nie odzyskasz. odzyskać mogą ludzie którzy nie są na plus.
Kto chce niech do mnie się zgłosi a podam jak zrobić taki spór, żeby jak najszybciej otrzymać swoje pieniądze.
Proszę pisać PW. Ja jutro po południu się odezwę.