Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
każdy tutaj może sobie śmiało pisać, to nie dziennik
Ja ze swoimi jeszcze też czekam na posiedzenie i zobaczymy czy zaczynam odrabiac czy jednak czekam na wzrost, bo gdyby nie te dane to dolar juz nie mial mocy a tu pkb..
Okolice 1,3350 ma opór, jeśli go przebije co może dzisiaj się stać to poleci 1,3150 (wrześniowy dołek ubiegłego roku). Dzisiaj FED nie zaskoczy. Zobaczymy co Chińczyki w nocy zrobią.
Wg. mnie to jest dołek i czas na zakupy. Jutro masa danych z Europy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-07-2014 14:43 przez unforgivable.)
Widzę ze wiekszość z "obecnych'' kieruje się głównie analizą fundamentalną
Ja np widze na usd/jpy konsolidacje na d1 i i raczej szukałbym sygnału sell właśnie z tego powodu iż zbliża się do poprzednich szczytów
Oczywiście mając na uwadze impet z jakim kupujący podbili kurs,być moze to wyjście z konsolidacji z potencjałem na trend wzrostowy...
Jutro bd kilka małych wydarzeń związanych z jenem a więc wszystko możliwe jeżeli z Japonii nie bd dobrych wieści to bd dalej USD szybować w górę przy dobrych perspektywach dzisiejszego wieczoru
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-07-2014 15:07 przez As7.)
Grałem na giełdzie i nawet próbowałem wiele zrealizować z tym celów, ale to niestety nie na dzisiejsze moje realia...... powrót będzie na pewno, aczkolwiek nie jestem pewny terminów......