Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Widzisz jaka jest konkurencja?
A Ty dodałeś aukcje za 5 PLN. . .
Z konkurencją trzeba walczyć, ale na pewno nie dokonasz tego dwukrotnie zwiększając cenę towaru, którego jest pod dostatkiem
edit:
nie wspominając już o tym że masz konto JUNIOR i zero komentarzy. . .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2013 14:54 przez surfer0700.)
RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D
surfer0700 Jesteś wielki Zostałem wróżką, druidem, magiem i kimś tam jeszcze z ezoteryki
Na próbę wystawiłem aukcję z 10 wróżbami.. i w ciągu 3 dni skonczyłem zarobek na czysto 60zł. Dobre to na początek Biorę się za to na poważnie, bo to nie jest takie trudne
A konkurencja jakie ma ceny?
Pierwsze komentarze możesz nabić kupując jakieś produkty za 1 PLN albo za darmo.
Mało osób zwraca uwagę na kupił/sprzedał, zwłaszcza z nowym GUI allegro
W sumie to niegłupi pomysł, mógłbym założyć bloga gdzie tylko 'PRO Earnerzy' mieliby możliwość czytania wpisów.
Jeszcze się nad tym zastanowię.
Tymczasem trzeba czekać
To jest bardzo dobry pomysł
Bo ja ostatnio mam niezły przemiał z postami i wychodzi mi po jakieś 80 dziennie do napisania ;D
Hajs cały czas robię na postach.
Coś nowego by się przydało Posty dobra rzecz, ale czasochłonne (jakość) a trzeba się szkołą zająć Ale.. stały klient jest, z samego bonusu coś na miarę postów (mnie roboty) wpada mi 100 zł tygodniowo, źle nie jest
Wiem Panowie, wiem, ale musicie zrozumieć że ja również mam swoje życie, swoje obowiązki i swoje przyjemności ().
Poradnik powstanie na pewno, ale kiedy ciężko mi powiedzieć. Już szybciej spodziewałbym się bloga dla 'pro allegro earnerów'.
Do którego Was dwoje zaproszę na pewno.