Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No niby leca w bambuko. Ale przecież ogromu nagród nie maja, 18 dziennie. A z tego co tutaj widzę sporo osób pisało co wygrało to jeszcze nikt nie wygrał czegoś z wyższej półki np. mp3 mp4 czy telefonie, nie mówiac o Tablecie bo to to 1 może jest na kilka miesięcy. Ale czajnik czy suszarka to już dobra zdobycz. Szczerze to ja już kupiłem ze 4 sms ale wtedy za każdym razem wygrywam raz dziennie (i więcej nie klikam w dzień) także nagroda jaka by nie była za 2.46zł to i tak się opłaca. Tylko niech dojda to wtedy będę pełen szacunku dla serwisu. A maja dojść 4
(10-05-2012 19:22)Lukasz36016 napisał(a): No niby leca w bambuko. Ale przecież ogromu nagród nie maja, 18 dziennie. A z tego co tutaj widzę sporo osób pisało co wygrało to jeszcze nikt nie wygrał czegoś z wyższej półki np. mp3 mp4 czy telefonie, nie mówiac o Tablecie bo to to 1 może jest na kilka miesięcy. Ale czajnik czy suszarka to już dobra zdobycz. Szczerze to ja już kupiłem ze 4 sms ale wtedy za każdym razem wygrywam raz dziennie (i więcej nie klikam w dzień) także nagroda jaka by nie była za 2.46zł to i tak się opłaca. Tylko niech dojda to wtedy będę pełen szacunku dla serwisu. A maja dojść 4