Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
no własnie z tego co ja wiem jezeli nara nie odpowie paypal zwraca całosc automatycznie i wciagu 48 h sa pieniadze na koncie a jezeli odpowie spor przedłuza sie i wtedy mozna liczyc na czesciowy zwrot gdyz zalezy tez co nara odpowiedział
/a co do kolegi który wyplacil wiecej niz wplacil i tak bym załozyl nawet czesciowy zwrot jak szarpnie to i tak dobrze a tak czy siak najwyzej poprostu nic nie wyciagnie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2016 16:16 przez p4r3k.)
(06-02-2016 16:15)p4r3k napisał(a): no własnie z tego co ja wiem jezeli nara nie odpowie paypal zwraca całosc automatycznie i wciagu 48 h sa pieniadze na koncie a jezeli odpowie spor przedłuza sie i wtedy mozna liczyc na czesciowy zwrot gdyz zalezy tez co nara odpowiedział
/a co do kolegi który wyplacil wiecej niz wplacil i tak bym załozyl nawet czesciowy zwrot jak szarpnie to i tak dobrze a tak czy siak najwyzej poprostu nic nie wyciagnie
(06-02-2016 08:37)Vamph napisał(a): Polecacie ten program przy inwestycji około 50$ na start? Jak szybko dobiłbym do tych 100 paczek z reinwestycją 100%?
Cytat:to już scam, kto może niech zakłada spór bo wam Nara zrobi nara z waszą kasą
Jak myslicie. Czy jak sie zaznaczyło pierwsza opcję powód otwarcia sporu : mój zakup nie został dostarczony, to czy to przejdzie, czy lepiej anulować i pisac od nowa spór ?
Ponawiam pytanie: czy możliwe jest, że w wyniku sporu zrobi się na koncie PP ujemne saldo? Nie mam dużego doświadczenia w HYIPach, więc może ktoś coś doradzi.