Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(01-07-2014 10:15)bykonrado napisał(a): Znowu nie działa ...
Ona nigdy nie działa, a przynajmniej wtedy kiedy potrzeba\
I znowu straciłem reklamy, kasę i punkty PAb bo nie da rady wyklikac reklam a dlaczego bo strona nigdy nie działa, a właściciel strony ma to gdzieś
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2014 18:03 przez MarketGlory.)
I znowu straciłem reklamy, kasę i punkty PAb bo nie da rady wyklikac reklam a dlaczego bo strona nigdy nie działa, a właściciel strony ma to gdzieś
Czy tylko ja mam wrażenie, że od września będziesz w 2 lub 3 klasie gimnazjum? Nie wiesz czy ma to gdzieś, wątpię. Myślę, że wręcz przeciwnie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2014 18:20 przez Mafesto.)
Czy tylko ja mam wrażenie, że od września będziesz w 2 lub 3 klasie gimnazjum? Nie wiesz czy ma to gdzieś, wątpię. Myślę, że wręcz przeciwnie.
Wiesz ile mnie obchodzą twoje komentarze tyle co zeszłoroczny śnieg którego nie widziałem , a co do tego kto gdzie powinien być to chyba ty w nie dokończę gdzie, ja tylko wyrażam swoje rozczarowanie stronka, która nigdy nie działa , ja w przeciwieństwie do ciebie pracuje i nie mam czasu siedzieć cały dzień i czekać aż strona zacznie działać i zainwestowałem ponad 220$, a nie lubię tracić kasy i czasu więc shut up i sam może idź do szkoły albo lepiej do pracy a nie myślisz że się h.....j wie czego dorobisz