Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(18-03-2014 18:28)Instanter.pl napisał(a):  Staramy się kontrolować user'ów gdyż używanie znaków towarowych podmiotów trzecich jest niezgodne z prawem. Na ile możemy na tyle ograniczamy tego typu działania, gdyż uderzają one także w nas.

Niby się kontrolujecie, a sami na stronie z programami macie:
[Obrazek: multikino.png]
odpowie mi ktos?

Czy po zleceniu wyplaty musze potwierdzic e-mailem cos? wysylac cos na meila? bo pisze na pulpicie strony ze trzeba potwierdzac e-mailem.
(20-03-2014 09:32)vvv222 napisał(a):  odpowie mi ktos?

Czy po zleceniu wyplaty musze potwierdzic e-mailem cos? wysylac cos na meila? bo pisze na pulpicie strony ze trzeba potwierdzac e-mailem.

Witaj vvv222,

Po zleceniu wypłaty wystarczy na nią poczekać Smile

Wypłaty do dnia 19 zostały wysłane. Część wypłat z dnia 19 Marca została już zlecona, reszta wyjdzie do godziny 16.

Pozdrawiamy! Smile
Instanter.pl

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Glosy: cashback (+1), vvv222 (+1), konrad123456789 (+1)
Dziekuje za odpowiedzWink Wysylacie teraz z Aliora, tak? Bo gdzies czytalem ze zmieniliscie na alior ale nie wiem gdzieBig Grin
(20-03-2014 09:18)konrad123456789 napisał(a):  
(18-03-2014 18:28)Instanter.pl napisał(a):  Staramy się kontrolować user'ów gdyż używanie znaków towarowych podmiotów trzecich jest niezgodne z prawem. Na ile możemy na tyle ograniczamy tego typu działania, gdyż uderzają one także w nas.

Niby się kontrolujecie, a sami na stronie z programami macie:
[Obrazek: multikino.png]

Instanter to zbiorowisko wszelakiej maści gimbo-spammerów, nie dadzą rady tego skontrolować beka

swoją drogą większość serwisów tego typu używa znaków np Plus Orange itd, a z multikinem tylko był/jest problem
@Forumowicze:
Wszystkie wypłaty (wczorajsze) zlecone, będą u Was dzisiaj (Alior Bank), najpóźniej jutro. Wink

Pieniądze już na koncie Big Grin
Cytat:swoją drogą większość serwisów tego typu używa znaków np Plus Orange itd, a z multikinem tylko był/jest problem

Operatorzy mają z tym wiele wspólnego, Multikino nie.
Mam troszkę pytań Wink

jak to jest z tą stawką gdzieś mignęło mi że trzeba uzbierać 100 leadów by można było się ubiegać o zwiększenie poziomu stawki (to prawda?)

jak to jest dokładnie orientuje się ktoś ?
może ktoś z was dysponuje jakąś tabelką (Przydała by się)

Teraz pytanie odnośnie Leadów (widmo)

mam już tak czwarty raz (opiszę sytuację)
Pierwsza wypłata zlecona doszła wpadł jeden lead za 3,50zł jednakże w statach go niema

Druga wypłata zlecona doszła na konto wpadłu 3 leady których w statach niema.
Rozumiem że to może być skutkiem iż ktoś się zarejestrował gdy nie miał kasy na koncie i dopiero jak doładował konto to mnie doliczyło leady (to prawda?)

Pytanie trzecie ... jak to w końcu jest z tymi znakami towarowymi i ich nazwami weźmy za przykład te bilety właściciel instantera bądź administrator dodał wpis w pulpicie
Cytat:11-03-2014 BILETY DO KINA: Każdy użytkownik, który używa znaków towarowych Multikina takich jak logotypy, logo, zdjęcia biletów i inne, proszony jest o natychmiastowe usunięcie ich ze swoich kampanii reklamowych. NIEDOZWOLONYM jest podszywanie się pod podmioty, których produktu promocja dotyczy.

teraz gdy reklamujemy nasz link w takiej postaci http://odbieramy-bony.pl/multikino/xxxx

Widzimy iż w adresie URL widać nazwę kina "Multikino" - także po rozmowie z administratorem instantera jasno zrozumiałem iż nawet nie można napisać że te bilety są do czy z multikina i jak to się ma do wpisu w url ? przecież potencjalnie nasz klient jak zobaczy w url "multikino" będzie przekonany że bilety są do kina "multikino"

Pytanie Piąte Big Grin

(Przykład) Ogarnąłem pomysł na reklamę szacuję iż pierwszego dnia może wpaść mi +35k leadów
i tak przez 5 dni gdzie suma leadów wyniesie 175k * moja stawka podstawowa 3,50zł = 612k zł
i gdyby mój pomysł się sprawdził to czy będą jakieś problemy z wypłatą tych pieniędzy ?
(20-03-2014 14:45)Duxone00 napisał(a):  Mam troszkę pytań Wink

jak to jest z tą stawką gdzieś mignęło mi że trzeba uzbierać 100 leadów by można było się ubiegać o zwiększenie poziomu stawki (to prawda?)

jak to jest dokładnie orientuje się ktoś ?
może ktoś z was dysponuje jakąś tabelką (Przydała by się)

Teraz pytanie odnośnie Leadów (widmo)

mam już tak czwarty raz (opiszę sytuację)
Pierwsza wypłata zlecona doszła wpadł jeden lead za 3,50zł jednakże w statach go niema

Druga wypłata zlecona doszła na konto wpadłu 3 leady których w statach niema.
Rozumiem że to może być skutkiem iż ktoś się zarejestrował gdy nie miał kasy na koncie i dopiero jak doładował konto to mnie doliczyło leady (to prawda?)

Pytanie trzecie ... jak to w końcu jest z tymi znakami towarowymi i ich nazwami weźmy za przykład te bilety właściciel instantera bądź administrator dodał wpis w pulpicie
Cytat:11-03-2014 BILETY DO KINA: Każdy użytkownik, który używa znaków towarowych Multikina takich jak logotypy, logo, zdjęcia biletów i inne, proszony jest o natychmiastowe usunięcie ich ze swoich kampanii reklamowych. NIEDOZWOLONYM jest podszywanie się pod podmioty, których produktu promocja dotyczy.

teraz gdy reklamujemy nasz link w takiej postaci http://odbieramy-bony.pl/multikino/xxxx

Widzimy iż w adresie URL widać nazwę kina "Multikino" - także po rozmowie z administratorem instantera jasno zrozumiałem iż nawet nie można napisać że te bilety są do czy z multikina i jak to się ma do wpisu w url ? przecież potencjalnie nasz klient jak zobaczy w url "multikino" będzie przekonany że bilety są do kina "multikino"

Pytanie Piąte Big Grin

(Przykład) Ogarnąłem pomysł na reklamę szacuję iż pierwszego dnia może wpaść mi +35k leadów
i tak przez 5 dni gdzie suma leadów wyniesie 175k * moja stawka podstawowa 3,50zł = 612k zł
i gdyby mój pomysł się sprawdził to czy będą jakieś problemy z wypłatą tych pieniędzy ?

Witamy,

Tak więc po kolei:

Leady, które wpadają i nie widać ich w statystykach:
Widać je, aczkolwiek lead widmo jest dopisywany do tego dnia, w którym użytkownik telefonu dołączył do promocji (został pozyskany przez wydawcę). Środki (do wypłaty) zostają natomiast doliczone na dzień "dzisiejszy" czyli na dzień w którym lead za dzień inny został dopisany do konta. Czyli w krokach:

1. Otrzymuje Pan 10 Marca Lead widmo (zaległy)
2. Pojawia się on w statystykach, ale z 7 Marca (gdyż przykładowo wtedy, użytkownik telefonu który DZISIAJ - 10 Marca - doładował konto, został zbillowany)
3. Czyli lead zostaje zapisany na 7 Marca, ale środki zostają dopisane na dzień dzisiejszy czyli 10 Marca

Znaki towarowe: Nie wolno używać znaków towarowych podmiotów trzecich ani podszywać się pod dane podmioty. My mamy obowiązek poinformować o tym każdego wydawcę.

Link nie ma nic wspólnego z powyższym, aczkolwiek zostanie zmieniony do końca tygodnia lub na początku następnego.

Dla przykładu:
Może Pan wykupić domenę: tutajdostaniesz5gigabajtowąskrzynkęodwirtualnejpolskizadarmo.pl
i reklamować swoją skrzynkę mailową bez przeszkód, jeżeli na samej witrynie WWW żadne znaki towarowe WP.pl nie zostaną naruszone (w tym znaki słowne, które zawiera domena).

Podsumowując: Zabraniamy naruszania znaków towarowych innych podmiotów Wink

Pytanie piąte:
Zapraszamy do kontaktu mailowego: [email protected]
Środki wypłacamy codziennie, bez ograniczeń.

Pozdrawiamy
Instanter.pl

Odpowiedz