Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Refback Sniecha v2 - ZAPRASZAM!!!

Autor Wiadomość

Sprawdź:
ja uzbieralem 5$ ale nie ma sensu juz tego trzymac moze jakis refek wpadnie;D a myslalem byś wyslal moją reklame.. :shock:

[ Dodano: 2009-01-23, 20:20 ]
wykupilem 25 reklam i wpadl jeden refek i to z Turcji :mrgreen:

Sniechu napisał(a):Będę tam inwestował w refków, więc będą często wypłaty.

Nie chcę zrażać Cię to tej firmy, ale jednym z adminów (na forum, nad uno też coś tam pracuje) jest wielokrotny banita tegoż forum - kristof05 (czy jak mu tam). Ostatnim czasy odbyłem bardzo długą i interesującą konwersację z tamtejszymi adminami i mogę niestety powiedzieć, że oni nie potrafili zaprezentować poziomu nawet pierwszaka. To tyle, radzę uważać, choć na początku jak każdy bux może coś powypłaca.

JereManU, ok, dzięki za ostrzeżenia. Na pewno nie będę tam kupował premium, pewnie będzie drogie jak w takim neobux. Wypożyczę sobie trochę refków na początek i w miesiąc pozarabiam z nich i zobaczę jak będę stał finansowo. Myślę, że wytrzyma ponad miesiąc...

Dzięki za radę. :-)

Do refbackowiczów: Postanowiłem, że usunę już loaded-bux z refbacku i nie klikamy tam. Wypłata już nie przyjdzie, bux płaci tylko premium instant, standard nie dostają kasy, więc to nie ma sensu.

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

Zapisany w DailyBux

ok konto oczyscilem w dingo :mrgreen: mam 0.00 :-> refki sie zlapaly :-P dzieki sniechu za ten refback :arrow:

mattys5, mi też było miło, sporo kasy wypłacone. Trzeba teraz zdecydować, na co wydajemy kasę z reklam...

[ Dodano: 2009-01-23, 20:57 ]
Boro!, potwierdzam. Pozwól, że nie dopiszę Cię do tabelki, bo dosłownie minutę temu ją wstawiłem i musiałbym teraz całość zmieniać...
Dopiszę Cię tekstowo do pierwszego posta. :-P

Sniechu, jak nie masz na co wydać to wydaje na promocję mojej stronki :mrgreen:

A tak serio to na ile wejść masz ?? Bo może wykupię po okazyjnej cenie :-P

Aha po launch w daily bux resetowane będą stany kont czy można klikać ??

Nie ma co, gościu go dobił :->

Boro!, właśnie to zauważyłem...
Chyba będą resetowane, na razie nic mi nie wiadomo, kiedy koniec pre-launchu...
Mam nadzieję, że ktoś hacknął forum i wkrótce wszystko będzie ok, bo jak sobie admin takie jaja robi, to może być nieciekawie...

Mam na dingo 5.19$, co starcza na 250 wizyt (200 + 2*25). Po jakiej cenie ewentualnie chciałbyś to kupić? Jakoś bym się podzielił kasą z zapisanymi w refbacku. :idea:

[ Dodano: 2009-01-23, 21:04 ]
OMG, odpisałem mu na forum. :mrgreen:

Sniechu, heh zmienili cenę było już ponad 5$ za 25 wizyt..
Szkoda że wydałem wtedy :-P

Albo nie chce ja i tak już za dużo wydałem na promocje stronki niech oni promują :mrgreen:
Odpowiedz