Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wyplaty-Zrealizowane-Oczekujace-Temat Zbiorczy » Info czy dostaliscie wyplate czy nie ;)

Autor Wiadomość
RE: Wyplaty-Zrealizowane-Oczekujace-Temat Zbiorczy
Sprawdź:
3marca - oczekujaca.... Miejmy nadzieje ze jutro pojdzie ?
Zlecona w sobotę, dotychczas oczekująca. PayPal dla ciekawskich. Smile
Dziwne..wypłaciłem wczoraj ekspresówkę o 12 i nadal jej nie mam na koncie..
(15-03-2016 10:08)Dean Ambrose napisał(a):  Dziwne..wypłaciłem wczoraj ekspresówkę o 12 i nadal jej nie mam na koncie..

Nie zrealizowali Ci dziś? Leadmore realizuje wypłaty tylko rano więc jeżeli wypłacałeś wczoraj o 12 to dziś około 8-10 teoretycznie powinieneś mieć zrealizowaną, nadal oczekująca?
No ja wypłaty z 10 też nie mam jeszcze nawet nie jest zrealizowana...
Dean Ambrose Twoja wyszła wczoraj, także już powinieneś mieć, więc mógłbyś się pochwalić Smile

(15-03-2016 11:18)JustinTime napisał(a):  No ja wypłaty z 10 też nie mam jeszcze nawet nie jest zrealizowana...

Justin Ty zleciłeś o 10:58:37 jak dobrze widzę Wink, a o 11:01 wysłałeś rachunek Wink

w każdym bądź razie ekspres to ekspres, już zrealizowana.
Doszło, doszło Smile Wypłaciłem wczoraj o 10 ekspresowo, o 12 zrealizowana, ale dzisiaj o 10 nie było na koncie - myślałem, że w moim banku o 10 realizują rano, a realizują między 10-12 i koło 11 wpadło.

Dzięki Smile
MonikaLeadmore Ja za to mam przed weekendem "zrealizowaną" a do dziś nie mam na banku. Sprawdzałem rachunek, zgadzają się wszystkie dane. Pisałem na księgowość i bok ale nie dostałem odpowiedzi.

@edit.
Wyjaśnione. Polecam LM.
Kiedy teraz wychodza wypłaty?
Ma ktoś już zrealizowaną wypłatę z 1 kwietnia?
Odpowiedz