(26-03-2015 21:10)powel277 napisał(a): mi dziala na starym bocie i jakos kotki mi sie nie pokazuja nie wiem czemu troche bylo na poczatku i pisalo pare razy wrnog capta code czyzbym bana dostal i nie ma kotkow?
no bo captcha wyskakuje raz na ileś kliknięć, ale jak już wyskoczy to musisz iść na stronę rozwiącac ją i dalej puścić bota, logiczne chyba? Mija się z celem takie użytkowanie. W multiclickerze captcha się pojawia bez wchodzenia na stronę, co jest wygodniejsze, ale tylko półautomatyczne. Nie zostawimy już bota na noc
(26-03-2015 23:35)powel277 napisał(a): powiedzcie mi jeszce raz czy zarobki zaleza tylko od ilosci wynajetych referali i od moich klikow? mam 50 ref wynajetych ostatnio mialem cos kolo 800 klikow ( robilem recznie bo nie mialem bota) i wpadlo mi tylko po 3 dniach 0,5 dolca czy da sie tu cos wijecej zarobic jak bede mial np. 2000 klikow przy tej samej ilosci refow ( nie liczac oczywiscie tych reklam po 0,002dfolca
Na twoich klikach nie zarobisz, liczą sie tylko refowie, ale klika sie przede wszystkim zeby zdobyć level im wyższy tym więcej WC dostajemy a za to kupić można kolejnych ref-ów. Im więcej refów tym lepiej oczywiscie

Do 11 lvl brakuje mi jeszcze 10k kliknieć masakra... Z botem bym to w dwa sezonu zrobił, bez będę się męczył chyba z 10 sezonów.