Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Odnowienia » Opóźnienia odnowień, temat związany z odnowieniami

Autor Wiadomość
RE: Odnowienia
Sprawdź:
w ostatnim tygodniu mialem n meczach 220leadow za 7.5 i jak narazie splynelo mi odnowien tylko 10 co jest bardzo nisko podejrzana akcja. no ale poczekam do jutr bo po polnocy tez cos wpdnie. jutro dam znac bo nato trzeb uwarzac ja bedzie ok to dalsza wspolpraca a jak nieto odchodze
Ja mam ponad 500 tygodniowo ostatnio a rekord to 549 odnowień, jednak dzisiaj jak na tę porę to dosyć mało jest, pewnie wpadną po północy.

bokowski, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Glosy: grubyst (+1)
u mnie malutko...

ale po północy ostatnio mi sypało Smile

shiks, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2013.
(27-06-2016 12:01)id-user napisał(a):  O godzinie 10:25 już 116 odnowień Big Grin

i jak sie skonczylo?Big Grin
no cos dzisiaj malo odnowien
Ogólnie pod koniec miesiąca jest mniej odnowień.
czekamy do polnocy wszystko sie okaze
odnowienia naliczły sie prawidłowo dzieki eforso kochana..
Mam pytanie np. jak uzywam subskrpcji za 7,50zł a ktos wysle tego smsa w sobote to w poniedziałek juz dostane odnowienie? czytrzeba przeczekac minimum 7dni?
(29-06-2016 19:26)knurr napisał(a):  odnowienia naliczły sie prawidłowo dzieki eforso kochana..
Mam pytanie np. jak uzywam subskrpcji za 7,50zł a ktos wysle tego smsa w sobote to w poniedziałek juz dostane odnowienie? czytrzeba przeczekac minimum 7dni?

Dostaniesz w poniedziałek odnowienie, oczywiście pod warunkiem, że dana osoba będzie jeszcze miała środki na koncie.
KOCHAM PONIEDZIAŁKI ! eForsa Heart

Sprawdź mój mentoring z Afiliacji i Erotyki
[Obrazek: id-user.PNG]
Odpowiedz