Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Witajcie. Nie wiedziałem do końca gdzie zadać pytanie i jako że działam na leadmore pomyślałem że dodam je tutaj. A więc do rzeczy.
Chcę zacząć działać na programie filmonline i takie pytanie czy jeśli wpisze tytuł i wrzucę zdjecie na playera nie będzie to łamanie praw autorskich czy coś tego typu ?
(18-03-2015 06:40)Matnox napisał(a):
(17-03-2015 21:47)Kurus92 napisał(a): Może tak być,że leady są opóźnione?
Chyba tak, około 15:00 wczoraj miałem 2 wejścia i do wieczora żadnego lead'a, a dzisiaj patrze a tam 2 wejścia i 2 lead'y.
U mnie z kolei drastycznie konwersja z dnia na dzień spadła.. Zobaczymy jak to będzie dziś ale przeczuwam tak jakgdyby nie naliczało po drodze połowy leadów, UV lecą sobie na spokojnie a leady wpadają nieadekwatnie do odwiedzin.. a jestem raczej pewny że to nie problem po mojej stronie.. pożyjemy zobaczymy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2015 10:10 przez jagan.)
(18-03-2015 10:10)jagan napisał(a):
(18-03-2015 06:40)Matnox napisał(a):
(17-03-2015 21:47)Kurus92 napisał(a): Może tak być,że leady są opóźnione?
Chyba tak, około 15:00 wczoraj miałem 2 wejścia i do wieczora żadnego lead'a, a dzisiaj patrze a tam 2 wejścia i 2 lead'y.
U mnie z kolei drastycznie konwersja z dnia na dzień spadła.. Zobaczymy jak to będzie dziś ale przeczuwam tak jakgdyby nie naliczało po drodze połowy leadów, UV lecą sobie na spokojnie a leady wpadają nieadekwatnie do odwiedzin.. a jestem raczej pewny że to nie problem po mojej stronie.. pożyjemy zobaczymy.