Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
zz76zz Szczerze to nie zdziwiłbym się, gdyby Twoje lead'y poleciały do kogoś innego, ponieważ ja nawet nie miałem utworzonego "link'u", a więc nie powinienem mieć przypisanego numeru wewnętrznego do konta, a wpadły mi dwa lead'y z IVR, jeden na 5pln~, a drugi na 32pln~. Lol

*Dodam, że konto na eForsie posiadam, lecz nie korzystam z niego, a więc nie jest to możliwe, żeby komuś zamiast MO/MT/DCB wyświetlił się IVR bo po prostu żaden ruch nie był kierowany na eForsę*
(24-03-2022 17:09)Dante_/ napisał(a):  @[zz76zz] Szczerze to nie zdziwiłbym się, gdyby Twoje lead'y poleciały do kogoś innego, ponieważ ja nawet nie miałem utworzonego "link'u", a więc nie powinienem mieć przypisanego numeru wewnętrznego do konta, a wpadły mi dwa lead'y z IVR, jeden na 5pln~, a drugi na 32pln~. Lol

*Dodam, że konto na eForsie posiadam, lecz nie korzystam z niego, a więc nie jest to możliwe, żeby komuś zamiast MO/MT/DCB wyświetlił się IVR bo po prostu żaden ruch nie był kierowany na eForsę*
No jesli chodzi o ivr to ktos po prostu losowy wewnetrzny mogl podac i akurat na twoj padlo, u konkurencji mam pare nr pozajmowanych to wpadnie tam z 5 dyszek rocznie
zz76zz Jeżeli miałbym stworzony "link", a co za tym idzie numer wewnętrzny to mógłbym się zgodzić, lecz takiego nie mam, więc po prostu wpadły do mnie dwa lead'y, które nie powinny być u mnie.

@Edit
Swoją drogą to czy przypadkiem przy promocji IVR odbiorca nie musi mieć możliwości do sprawdzenia regulaminu, oraz cennika? Wydawało mi się, że takie informacje muszą być widoczne dla odbiorcy, a trochę osób sobie promuje bez udostępniania tych informacji.

*Sprawdzając dany numer widnieje informacja, że usługa rozrywkowa realizowana dla Soho Invest Sp. z o.o., a więc na rzecz eForsy*
eforsa Czy mogę się dowiedzieć dlaczego nie mogę się zalogować do panelu ? Weryfikację dawno temu zrobiłem więc wszelkie standardy powinienem mieć zaakceptowane. Fakt nie logowałem się z jakiś rok, ale to chyba nie jest powód abym teraz nie mógł się zalogować ? O co tutaj chodzi ?

Mój login to: Adeakin

Czekam na wyjaśnienia i informację.

Pozdrawiam
ktoś musiał mocno dostać po głowie - wszystkie linki zablokowane - bez możliwości edycji Big GrinD
No właśnie może jakieś większe wyjaśnienia od adminów serwisu eforsa?
Macie wyjaśnienie w aktualnościach:

Cytat:Informujemy, że w sobotępolkomtel dokonał blokady części numeracji premium oraz dużej oraz znacznej ilości usług naszych partnerów.

W celu zachowania dalszej współpracy i skalowania zarobków konieczne jest podjęcie następujących kroków:

Kluczowa kwestia to usługa. Użytkownik po dokonaniu płatności musi otrzymywać usługę, która bezpośrednio była realizowana
Przy generowaniu nowych okien płatności lub linków do stron typu Landin Page w ostatnim kroku konieczne jest uzupełnienie linku URL bezpośrednio do usługi, którą otrzyma klient po dokonaniu płatności „Adres przekierowania po płatności”
Spoko zauważyłem to później. Niby support jest Ale to nie ma. Po dodaniu linku zgodnego z ich oczekiwaniami-trzeba i tak założyć nowy link u nich. I ooprzepinac wszystkie swoje. Dlatego ja im już dziekujeWink
Ciekawe jak dlugo beda realizowane wyplaty tym razem... ahh jakie to byly piekne czasy kiedy realizowali w kilka godzin od zlecenia

DUMNY CZŁONEK ZARABIAM.COM
działa komuś ta zmienna &extra_url= w programie download ?
Odpowiedz