(06-12-2014 21:03)broofie napisał(a): Musisz mi to chyba rozrysowac, bo nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi. W jaki sposob jego promocja (ktora pewnie dotarla do max 50 osob) wplynie na konwersje programow?
Widzisz niektórzy mają własny świat przykładem jest Gutek.
Nie wiedziałem że przez to że ktoś promuję kto zaczyna w nie do końca "perfekcyjny sposób" wpływa na moją skuteczność hmm ciekawe...
Nie będę się kłócił z doktorantem w tych sprawach
(06-12-2014 21:44)Kondziozwykopu napisał(a): Osobiście na KSW nie zarabiam, ale wiem że bardzo wiele osób stąd to robi i tak z ciekawości wszedłem sobie przed chwilą na facebooku na stronę wydarzenia KSW29 i co moje oczy zobaczyły? 176 komentarzy i od góry do dołu, jak leci, prawie każdy to spam xd, w dodatku w większości wrzucany przez jakichś skończonych debili, którzy nawet nie usuwają podglądu i w stopce wyświetla się regulamin, po prostu brak słów
ps. przy takiej ilości spamujących kretynów to chyba konwersji zbyt dobrej nie macie..?
Własna strona z loading page widzisz facebook da się promować nawet takie wydarzenia trzeba posiadać własny fanpage z pokaźną sumą lajków i jest spoko można również promowanie wykupić, nie trzeba spamować w grupach.
Po za tym facebook to nie jedyny dobry serwis do promowania jest jeszcze wiele innych wystarczy trochę pomyśleć a nie bo ktoś spamuje w grupach to ja też spróbuje