No i następny temat 1 złotówka przelewu i 72h weryfikacji od zeszłego piątku minęło już 168 godzin ale rozumiem weekend to nie czas pracy ale pozostałe dni to razem 120h na weryfikacje konta albo robicie sobie jaja z ludzi albo to jakaś kpina napisałem na czacie i tylko robot mi napisał, że się odezwiecie wy istniejecie czy biznes hula a wy sobie profit tylko ściągacie ?
Witaj,
Twoje konto było zablokowane przez automatyczne procedury serwisu. Odblokowaliśmy konto ręcznie, z pewnością będzie wymagać teraz weryfikacji.
Prosimy o kontakt na czacie wewnętrznym z poziomu panelu partnera aby uzyskać szybką odpowiedź.
Pozdrawiam,
Wasza wiadomość do mnie czyli oznacza to, że nie weryfikujecie tego przelewu tylko czekacie aż petent się zirytuje i do was napisze na czacie gdzie odzywa się tylko bot od wiadomości bo już całkiem nie rozumiem w co wy gracie z ludźmi mam nadzieję, że zajmiecie się tym tematem jeszcze dziś !!! bo to już robienie kogoś w konia i to z polotem i finezja !!!
A teraz zamykam swój temat z tą firmą która wiele postów wcześniej pisała, że nie blokowano wszystkich kont a i subskrypcja była anulowana ale jakimś dziwnym trafem po 2 latach jakiś subskrybent się znalazł a co z resztą ??? czysty profit nie polecam a tutaj zdjęcie z czatu którego pracownik tej firmy potwierdza blokowanie wszystkich kont prewencyjnie :/ a jednak fajnie się z nimi kiedyś współpracowało :/
![[Obrazek: esr.png]](https://i.postimg.cc/BX4gZ35z/esr.png)