Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
Użyłem nowego programu kosmetyki na fb i zero wejść... Czy może to być spowodowane skroceniem linku? Bo raczej nie możliwe, że nikt przynajmniej nie wszedł w link
"Przepraszamy, ale w związku z duża ilością sygnałów o oszustwach związanych z domeną (podpiszpetycje.pl) jesteśmy zmuszeni zablokować możliwość tworzenia skrótów z nią." - skroc.pl. Tinylink już na fejsie nie działa więc nie ma czym skrócić tej petycji :/
(18-09-2014 13:28)lorkos napisał(a): w iphone po wpisaniu danych nie da sie kliknac DALEJ !!
Poprawione! Dzięki za zgłoszenie
(18-09-2014 13:38)Lukasz149 napisał(a): "Przepraszamy, ale w związku z duża ilością sygnałów o oszustwach związanych z domeną (podpiszpetycje.pl) jesteśmy zmuszeni zablokować możliwość tworzenia skrótów z nią." - skroc.pl. Tinylink już na fejsie nie działa więc nie ma czym skrócić tej petycji :/
Trzeba szukać innych skracajek, wkrótce my też własną utworzymy. Tutaj mała lista znaleziona na innym forum:
(18-09-2014 13:47)Karcz-Provider napisał(a):
(18-09-2014 13:28)lorkos napisał(a): w iphone po wpisaniu danych nie da sie kliknac DALEJ !!
Poprawione! Dzięki za zgłoszenie
(18-09-2014 13:38)Lukasz149 napisał(a): "Przepraszamy, ale w związku z duża ilością sygnałów o oszustwach związanych z domeną (podpiszpetycje.pl) jesteśmy zmuszeni zablokować możliwość tworzenia skrótów z nią." - skroc.pl. Tinylink już na fejsie nie działa więc nie ma czym skrócić tej petycji :/
Trzeba szukać innych skracajek, wkrótce my też własną utworzymy. Tutaj mała lista znaleziona na innym forum:
Tylko problem z maskowaniem adresu, ale z tego co widzę facebook nie zablokował o dziwo jeszcze tej domeny.
(18-09-2014 13:59)kellylentz9 napisał(a): Karcz ja mam do ciebie pytanie i to na teraz bo nie wiem czy freebiz czy hotcash wybrac
Jak tam konwersja na streamie u ciebie wypada?
Z tego co czytałem o freebiz to czasem trzeba wysłać skan dowodu, jakieś screeny z metodą promowania i przy każdej wypłacie wysyłać im rachunek na maila. Na hotcash zlecasz i masz. Poza tym wysyłanie skanu dowodu to dla mnie przegięcie wiec ja polecam hotcash.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2014 14:03 przez Lukasz149.)