Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii
Sprawdź:
Ja wczoraj zleciłem pierwszą wypłatę (03/05/2017 15:33) i status wciąż pokazuje mi new... a kaska na portfel nie dotarła ... ktoś jeszcze ma taki problem ? 20 minut temu napisałem na live chat i jak do tej pory zero odpowiedzi
(06-03-2017 09:47)dasdad napisał(a): Ja wczoraj zleciłem pierwszą wypłatę (03/05/2017 15:33) i status wciąż pokazuje mi new... a kaska na portfel nie dotarła ... ktoś jeszcze ma taki problem ? 20 minut temu napisałem na live chat i jak do tej pory zero odpowiedzi
Może dlatego, że mają 24 godziny na realizację wypłaty?
Ok, cierpliwie zaczekam do wieczorka. Tak tylko mi przeszło przez myśl że może coś nie tak skoro jak czytam większość po 2-3h od zlecenia miała na koncie.
ok, już doszło na portfel. Trochę przeczulony jestem po xabo, bo tam dzięki bogu próbnie wrzuciłem tylko 20$ a zdążyłem wypłacić ok 3$ Teraz wszedłem w skyllex i mam nadzieję że jeszcze trochę pożyje, jak obstawiacie ile jeszcze ?
(06-03-2017 11:35)dasdad napisał(a): ok, już doszło na portfel. Trochę przeczulony jestem po xabo, bo tam dzięki bogu próbnie wrzuciłem tylko 20$ a zdążyłem wypłacić ok 3$ Teraz wszedłem w skyllex i mam nadzieję że jeszcze trochę pożyje, jak obstawiacie ile jeszcze ?
Nie ma co panikować, wypłaty robią manualnie więc trzeba trochę poczekać, raz kilka godzin, innym razem kilkanaście. Ja też jak Rafi zostaje w Skyllex do końca
Skyllex jeszcze pożyje. Okaże się może coś więcej po evencie 26 marca. Jak narazie najlepszy program w jaki zainwestowalem i najważniejsze daje dużo zarobić
No i doczekaliśmy się języka polskiego na stronie, szybciej niż to zakładano
@dasdad wypłaty zlecone po godzinie 14 są realizowane już następnego dnia , zazwyczaj do godziny 11 naszego czasu są już na portfelach także to normalne w skyllex i nie ma czym się przejmować