Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MyPaingAds » Wprowadzeniedo systemu MyPaingAds

Autor Wiadomość
RE: MyPaingAds
Sprawdź:
Mi Paypal sam przekształcił w roszczenie Tongue
(05-02-2016 18:33)skibixd napisał(a):  Mi Paypal sam przekształcił w roszczenie Tongue
U mnie tak samo było, od razy przekształcili w roszczenie.
Odp: MyPaingAds
Mi od razu przy zakladaniu przeksztalcono w roszczenie.Tzn nie moglem poprostu skonczyc zakladania sporu bez przeksztalcenia go w roszczenie.
W tym sporze co mam wybrać w "Do jakiej kategorii należy twój zakup?" ?

Edit: naprawcie wreszcie to wysyłanie emaila jak ktoś zapomni hasła bo musiałem 2 raz konto tutaj zakładać
To u mnie tak samo było Smile tylko ja miałem 5 wpłat Tongue
A ja polecam sprawdzić:

Paczka 1$ dojrzewa w 1 dzień [120%] czyli po dniu dostajemy 1,2$

Paczki inwestycyjne o wartościach: $1, $3, $5, $7, $10, $15, $20, $30, $40, $50, $100.

Paczki dążą do osiągnięcia 150% zaczynając od 120%

Przykładowo przy 100 paczkach po 1$ dostajemy 120$ zwrotu w jeden dzień! Big Grin

MaLiN dodał notatkę do tego postu 06-02-2016 02:47 ponieważ:

A ja polecam czytać regulamin forum! 20% ostrzeżenia za spam

psaw123, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Mam pytanie, jestem w trakcie składania sporu jednak robie to pierwszy raz i nie wiem którą opcje zaznaczyć. Z góry dzięki za pomoc.
[Obrazek: spor.jpg]
tak_to_ja otrzymany przeze mnie przedmiot.....
Polecacie ten program przy inwestycji około 50$ na start? Jak szybko dobiłbym do tych 100 paczek z reinwestycją 100%?
Vamph jak masz zamiar wchodzisz do programu to przeczytaj chociaż ostatnie 5 stron a jak wątek ma tyle stron to najlepiej ostatnie 20 stron Smile To wtedy dowiesz się, że admin razem z paypalem rozjebali program i właśnie próbujemy odzyskać swój wkład.....
Glosy: Leos2011 (+1), Vamph (+1)
Odpowiedz