Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Odnowienia » Opóźnienia odnowień, temat związany z odnowieniami

Autor Wiadomość
RE: Odnowienia
Sprawdź:
(26-06-2016 19:24)szykiryki napisał(a):  W czasach "szczytu" maks to 310 samych odnowień za 7,50 zł (nie licząc normalnych zapisów do subów).

No to Szyki dała Ci chyba motywacji wystarczająco Tongue
Glosy: szykiryki (+1)
selfie, ale to czasy kiedy EF miała 1-2 podmiotową konkurencje Tongue, teraz jak wpadnie co poniedziałek 50-80 odnowien to jest już sukces Wink. Sporo osób się jednak wypisuje od razu.
Firmowe telefony się nie wypisują
dyskutowałabym ;]. Nie wiem kiedy dołączyłeś do EF, ale w czasach kiedy raczkowała odnowienia dochodziły i do 70-80% wszystkich leadów, teraz w zalewie spamu subami ze wszystkich stron, 30% odnowień jest fajną stabilizacją Smile, ale oczywiscie WCIAŻ wszystko zależy od niszy, targetu, programu itp. wiec nie ma oczywistej oczywistości- pisze tylko i wyłącznie na podstawie własnych przeżyć i obserwacji. piona!
Ja też
dlatego edytowałam post, żeby wyjaśnić moją dyskusyjność w temacie
Mi w poniedziałek 20 czerwca wpadło 93 odnowień Wink a 2 tygodnie temu 63 a w odnowienia bawię się miesiąc.

Sprawdź mój mentoring z Afiliacji i Erotyki
[Obrazek: id-user.PNG]
pamiętajcie, że zawsze możecie się dzielić dobrymi wieściami na forum - na pewno nikt za złe tego wam miał nie będzie. A już na pewno nie my! Dodgy
Ale sypnęło odnowieniami. Aż dziwne. Dzięki Big Grin
O godzinie 10:25 już 116 odnowień Big Grin

Sprawdź mój mentoring z Afiliacji i Erotyki
[Obrazek: id-user.PNG]
Glosy: fusek (+1)
Odpowiedz