Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Coś ktoś wie o jakiejś aktualizacji pr, pingwinie czy czymś podobnym w Google?
Przedwczoraj 455 wejść, wczoraj spadek do 170, dzisiaj jeszcze mniej.
Tak nagle spadło z ok. 500 dziennie do 150 :/
Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
@Gremquen
Też mam spadek UV i to bardzo duży. To jest mój 3 raz w tym roku i czekam cierpliwie 2 tygodnie bo 2 razy właśnie przez taki czas miałem spadek
(22-12-2013 07:00)AstroCash.org napisał(a): Przepraszamy za problemy techniczne związane z naszą witryną.
Nasz dostawca ma problem i stara się go w jak najszybszym tempie załatać.
Pozdrawiam!
Stronka już działe ale chyba żadne $ nie wpadały jak stronka była off, co? Bo u mnie dzisiaj bardzo mało kliknięć i w top 10 today jakoś mało dolców jest.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2013 08:27 przez cyganfrompolska.)
zastanawiam sie, po co targetuje kraje z wysokimi stawkami, skoro i tak wpadaja mi jakies scinki ? nie pierwszy raz sytuacja, kiedys juz tez o tym tutaj pisalem, widze ze to jednak zaden problem i pewnie trzeba sie prosic jak z gatewayem... Moglem miec z jednego leada z Australii 30zl, mam 3
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2013 16:20 przez Komet.)
(22-12-2013 16:17)Komet napisał(a): OFERTY DLA AUSTRALII
POBRANIA Z AUSTRALII
zastanawiam sie, po co targetuje kraje z wysokimi stawkami, skoro i tak wpadaja mi jakies scinki ? nie pierwszy raz sytuacja, kiedys juz tez o tym tutaj pisalem, widze ze to jednak zaden problem i pewnie trzeba sie prosic jak z gatewayem... Moglem miec z jednego leada z Australii 30zl, mam 3
Bo oferty po 10$+ mogą być płatne, dlatego pobierający szuka darmowej.Na screenie przedstawiona jest dopiero pierwsza strona, przesuń suwakiem i najwyżej usuń te, które uważasz za "ścinki"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2013 16:42 przez Nicktim.)
z tego co wiem, to pobierajacy widzi 1 strona i nie suwa sobie suwakiem, inaczej opcja ustawianai ofert nie mialaby wiekszego znaczenia, mimo to jakos udalo mu sie wykonac oferte za dolca
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2013 17:00 przez Komet.)
"przesuń suwakiem i najwyżej usuń te, które uważasz za "ścinki"
A może przy gateway-u jest opcja przejścia do drugiej strony z ofertami ? Tak jak u konkurencji np:
Pytam, bo nie miałem jeszcze okazji korzystać z owego gateway-a.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2013 17:35 przez Nicktim.)