Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(12-04-2019 05:56)eforsa napisał(a): Z przyjemnością możemy potwierdzić, że model płatności DCB na Programach Partnerskich typu Download został już przywrócony.
Do korzystania z tych płatności wymagana jest jakaś weryfikacja? Regulaminy itp?
Czy jak mam aktywne konto to z buta mogę tego używać?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
A tak całkiem serio rozumiem, że kurierzy, że coś, właściwie wziąłem ten kubek bo miałem niewykorzystane te punkty. Nie chce robić antyreklamy. Ale przed przyjściem kuriera śmieszkowałem że pewnie kubek z eforsy, hehe pęknięty pewnie, hehe.... i szok
Jakby nie było - dzięki za fatygę i dobrą dawną współpracę
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2019 12:09 przez mahuzz.)
(13-04-2019 10:20)fusek napisał(a): i znow DCB nie dziala XD
Tak ciągle coś nie działa. Albo DCB nie ma, albo zajawka z youtube jest bez dzwieku, porażka xD
Lepsza rzecz - wylaczyli mi linki - mimo ze po zalozeniu one dzialaly i oczywiscie zapomnieli o tym poinformowac.
Najzabawniejsze że na downloadzie linki działają a na filmach nie - profesjonaliści pełna gębą.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2019 17:37 przez fusek.)
mahuzz niezależnie od tego czy zgłosiłeś kurierowi zniszczenie przesyłki, czy nie, kubek wymienimy bez dwóch zdań. Napisz do nas.
(13-04-2019 16:34)fusek napisał(a):
(13-04-2019 13:54)malpa2 napisał(a):
(13-04-2019 10:20)fusek napisał(a): i znow DCB nie dziala XD
Tak ciągle coś nie działa. Albo DCB nie ma, albo zajawka z youtube jest bez dzwieku, porażka xD
Lepsza rzecz - wylaczyli mi linki - mimo ze po zalozeniu one dzialaly i oczywiscie zapomnieli o tym poinformowac.
Najzabawniejsze że na downloadzie linki działają a na filmach nie - profesjonaliści pełna gębą.
Obecnie promocja DCB dla programów z kategorii: stream i player została zakazana przez operatorów. To odgórne wytyczne, na które nie jesteśmy w stanie wpłynąć. W tej kategorii doskonale sprawdza się model MO, a tu mamy dostępnych kilka różnych stawek do waszej dyspozycji.
@[malpa2] Co do dźwięku w zajawkach - zajmiemy się tym i poprawimy, tak jak pisaliśmy na PW.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-04-2019 06:15 przez eforsa.)