Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(18-04-2014 20:12)yazir napisał(a): @[Ciastek] Sugerujesz wałki ze strony firesuba, nie poparte ŻADNYM dowodem (ten sam właściciel co firecash który jest wg Ciebie czysty). To nie jest opinia, tylko czarny PR
Poświęcę się kupię któregoś dnia 4 startery i zobaczymy, jeśli Twoje domniemane teorie potwierdzą się przeproszę Cię, ale jeśli nie to mam nadzieję że skończysz rzucać tego typu hasła bez żadnych potwierdzeń. Firemedia jest jakie jest, ale wałków na firesubie nie robią to przecież ich najmłodsze 3 dziecko zaraz po firecash i firecpa, ich marka to nie to co fires czy instanter...
Okej Jeżeli będę się mylił to przeproszę na forum Kiljana.
(18-04-2014 23:51)freeqs1 napisał(a): Co jak co, ale nigdzie mi tak dobrze nie idzie jak na fires mi szło, nawet jak połowa leadów nie była zaliczana. Na fires zarobek rzędu 40-50zl był słaby a u konkurencji to wyczyn na mojej niszy. No z czasem i na fires lipa była jak znikło "magiczne" zdanie
Jeśli promowałeś na Fires video, to oblukaj ofertę eForsy, bardzo zbliżoną ofertę mają.
(18-04-2014 23:51)freeqs1 napisał(a): Co jak co, ale nigdzie mi tak dobrze nie idzie jak na fires mi szło, nawet jak połowa leadów nie była zaliczana. Na fires zarobek rzędu 40-50zl był słaby a u konkurencji to wyczyn na mojej niszy. No z czasem i na fires lipa była jak znikło "magiczne" zdanie
Jeśli promowałeś na Fires video, to oblukaj ofertę eForsy, bardzo zbliżoną ofertę mają.
Probowalem na eforsie juz, ale slabo wpadalo bo tam jest czarno na bialym napisane ze sms kosztuje 30zl