Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI- wypłaty instant na skrill! ] ! PTCircle 1$ dziennie z własnych klików
Obecnie na wypłatę Skrill liczcie się z oczekiwnaiem 10-11 dni.
I tak mysle ze jest okej zobacyzmy co dalej czy taen czas bedzie sie wydluzal czy tez skracał.
poki czeka sie mniej niz 15 dni mi sie podoba, wszysctko wynagradzają wysokie zarobki wlasnie czekam na wypłątę 130$
RE: [PŁACI- wypłaty instant na skrill! ] ! PTCircle 1$ dziennie z własnych klików
Ja bym na twoim miejscu dał sobie spokój bo zaczyna to już śmierdzieć. Masz wyżej komunikat przy próbie wypłaty. Na początku było 2 czy 3 dni, potem ok 7 teraz już pewnie z 17 a za tydzień w ogóle zniknie.
Uzbierałem do drugiej wypłaty bo parę groszy mi brakowało a szkoda tego zostawić bo nie można na purchase balance przelać to chciałem wypłacić ale widzę tylko powyższy komunikat