Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(20-06-2016 16:50)szykiryki napisał(a): U mnie troche wpadło z rana, ale w zeszlym tygodniu wszystkie wpadły po pólnocy w poniedziałek, wiec poczekajmy ;]
I jak u Ciebie?
Cos mało mi wpadlo z tego 4ksport - tyle leadow natrzepalem a tylko 3 odnowienia.
z 4ksport wpadło po północy, ogólnie z ełro średnio 30% (na każde 100 leadów, wpadlo 30 odnowien), wiec nie jest źle, zwłaszcza ze juz drugi tydzien wpada ;]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2016 07:01 przez szykiryki.)
(21-06-2016 06:50)szykiryki napisał(a): z 4ksport wpadło po północy, ogólnie z ełro średnio 30% (na każde 100 leadów, wpadlo 30 odnowien), wiec nie jest źle, zwłaszcza ze juz drugi tydzien wpada ;]
Witam witam,
chcę się Was zapytać o to ile Wam najwięcej wpadło odnowień po 7,5PLN w jeden poniedziałek
~ Potrzebuję motywacji ^^
Też kochacie poniedziałki dzięki eForsie ?
Sprawdź mój mentoring z Afiliacji i Erotyki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2016 15:27 przez id-user.)