Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Powinni mi wypłacić w miniony weekend, zamiast tego moje konto zniknęło i mogłem dziś założyć od nowa na ten sam e-mail i adres btc... co ciekawe mojej Dziewczynie wypłacili.
W każdym razie nie polecam.
(17-02-2015 17:21)Krzysztof97 napisał(a): Powinni mi wypłacić w miniony weekend, zamiast tego moje konto zniknęło i mogłem dziś założyć od nowa na ten sam e-mail i adres btc... co ciekawe mojej Dziewczynie wypłacili.
W każdym razie nie polecam.
Nie polecam, nie polecam ...
z supportem gadałeś ? Dopiero jak olali by twoje pytanie albo nie mieli wyjaśnienia to pisałbym cokolwiek negatywnego
Wiem że wtyczka do opery działała wystarczy ją przeciągnać na okienko otwartej przeglądarki, wejść na stronę, zalogować się, z tego co pamietam klikało sie bodajże 1 na autopilota, 2-manual i 3 na stop. Dawno nie korzystałem - zbanowali mnie Ale jak ktoś nie będzie przekraczał magicznego 2048 to powinno być ok
Ja ugrałam 0.007 do 4 marca, również techniką "lewo, góra, dół", później komunikat o limicie i cisza. Po 2 tygodniach napisałam do supportu, do dziś zero wypłaty, zero odpowiedzi i w dalszym ciągu informacja o limicie.