Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@up stellarsy dostajesz w trybie instant po wykonaniu zadań, tylko pamiętaj że twoje fakekonta na fb nie mogą być świeże i muszą mieć jakiś znajomych, bo inaczej nie zaliczy.
(25-08-2014 13:11)leszek2291 napisał(a): @up stellarsy dostajesz w trybie instant po wykonaniu zadań, tylko pamiętaj że twoje fakekonta na fb nie mogą być świeże i muszą mieć jakiś znajomych, bo inaczej nie zaliczy.
Kto ci takich głupst naopowiadał? Na paru kontach dostałem dopiero po paru dniach.
Jakby co to skupuję Stellary , dobra cena a kasa szybko na PP lub konto w banku, info na PW,
Skupuję również nawet małe ilości bitcoinów, dogecoinów, litecoinów i innych kryptowalut - chcesz zarobić, napisz na PW, pozdro
Ile czekaliście na otrzymanie tych obiecanych stellarów? założyłem 10 dni temu 19 kont wykonałem zadania i na każdym przybyło mi tylko 125 stellarów
ps. czy jak rejestrujecie wiele kont to na tym samym ip?
jak zmieniacie to czym? bo przez tora facebooka mi blokują i muszę zdjęcia znajomych których nie znam identyfikować