A więc tak, jestem dość świeżo po zakupieniu tej metody, która już wcześniej była mi dość dobrze znana, z tym że nie próbowałem na niej zarabiać. Myślę, że znaczna część z was o tym sposobie słyszała i sam osobiście nie brałbym za nią pieniędzy, na pewno nie tak wysokich (mimo, że dość szybko się to zwraca). Największym plusem jest to, że otrzymujemy od Szamana bonus niezbędny, aby rozpocząć zarabianie, później już jakoś leci. Zarobki trochę zależą od szczęścia, trochę od naszej głowy. Myślę, że spokojnie można wyciągnąć 30 zł/h, zależnie od pory dnia. Podsumowując, z zakupu jestem zadowolony średnio, bo tak jak mówiłem - sposób ten znałem, ale na szczęście autor zwrócił połowę kosztów poradnika.
Jak na razie liczba osób na zarobki zbytnio nie wpływa, jednak z czasem na pewno będą spadać + serwis będzie mógł wprowadzić różne zabezpieczenia. Autor musi zdecydować, czy zależy mu na zyskach ze sprzedaży poradnika, czy zyskach z tego serwisu, które jak mniemam - są wyższe. Na coś trzeba się zdecydować, bo w przeciwnym wypadku ani z tego, ani z tego nie będzie miał profitów, pozdro