Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ja jestem za tym zeby zresetowali Punkty dzieki temu serwer odrzyje duzo nowych osob moze dzieki temu dojść czym wiecej osob wiecej bedzie kasy na nagrody xd
Wszyscy czekają i czekają i nic.Na ten moment na stronie NIC się nie dzieje można zrobić tylko zadania i nic...Nie ma żadnych gier,na Fanpage firegifts nie ma żadnych konkursów nic nie ma.2 filar też wszyscy tyle czekają a NIC nie wiadomo.Nie wiem co się stało z tym serwisem...
Pewnie ten temat skończy jak "propozycje nowych nagród", gdzie nic nie zostało dodane. Albo jak II filar, który jest "w budowie" dobre kilka miesięcy...
Nie po to zbierałem przez pól roku punkty na koncie premium żeby mi je wyzerować. Liczę ze w końcu wydam je na jakimś restocku ale ciężko jest być pierwszym.