Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[ Downloaded.pl ] – Nowy PP, wysokie zarobki » PP dla tematyki: Pliki, Pobieranie, Download

Autor Wiadomość
RE: [ Downloaded.pl ] – Nowy PP, wysokie zarobki
Sprawdź:
Musiałam zrobić aktywację po stronie własnego serwisu i wraca do normy ;]
(08-07-2014 14:10)szykiryki napisał(a):  Szkoda, że zmieniliście 'stopkę' w tym programie.
Wcześniej miała jedną linijkę (w przypadku 25/19), informującą o kosztach, teraz są to 4 linijki, cholernie rzucające się w oczy...a w innych modelach płatności informacja o kosztach zajmuje spory kawałek strony...

Stopka "bardzo rzuca się w oczy"? Na pewno tak jest? Widoczna jest dopiero po scrollowaniu. Większa ilość tekstu dodatkowo zaciera kwotę, która normalnie od razu rzuciła by się w oczy. Są to sugestie operatorskie i nie powinny mieć negatywnego skutku w konwersji.
Na wordpressie da się zrobić aktywacje po własnej stronie serwisu bo mam z tym problem? Proszę o odpowiedź

Panix, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2013.
U mnie niestety problemy z aktywacją na własnej stronie serwisu, nie zlicza klików... eforso, podesłałam linka Smile
Jak umieszcze aktywacje na swojej stronie to na dole strony trzeba umiescic stopke? Wystarczy skopiowac ta z downloaded?

Panix, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2013.
Przez przypadek włączyłam usługę downloaded.pl sms na nr 91900. Proszę, powiedzcie mi jak wyłączyć usługę bo z regulaminu zrozumiałam, ze będę dostawała przez rok smsy za taka kwotę co tydzieńSad. Nie stać mnie na opłacanie takiej stawki ponieważ nie pracuję więc bardzo proszę o pomoc Sad.
(28-07-2014 21:16)annanan napisał(a):  Przez przypadek włączyłam usługę downloaded.pl sms na nr 91900. Proszę, powiedzcie mi jak wyłączyć usługę bo z regulaminu zrozumiałam, ze będę dostawała przez rok smsy za taka kwotę co tydzieńSad. Nie stać mnie na opłacanie takiej stawki ponieważ nie pracuję więc bardzo proszę o pomoc Sad.

to jednorazowe.
w wiadomości zwrotnej z opcji mt free jest podany koszt smsów ?
w tmobile i plusie nie.
jak umiescic ten widget na wp ? żeby był na środku postu bo kminie już cały dzien
Odpowiedz