Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Zasięg Facebook

Autor Wiadomość
RE: Zasięg Facebook
Sprawdź:
U mnie też lipa Smile

Posty sprzed dwóch dni (fanpage miał 15 k) - http://scr.hu/1iox/fl5kf

Posty z dzisiaj (fp ma 17k) - http://scr.hu/1iox/mdpkz
Zasięg leci, ale jednak aktywność zostaje na FP, bynajmniej u mnie. Tak jak osoby klikały pod postami lubię to tak samo i teraz klikają, nie widzę w tym dużych zmian.
A u mnie na tym do którego screeny dałem wręcz przeciwnie :/ na innych jest w miarę ok Smile
Tak like leci, ale jak ktoś chcę zarobić na FP to nic z tego nie będzie ... jakieś marne parę zł . Chyba, że FP jest duży bo na moim 6k to zapewne by z 20 zł na dzień nie było pokerface
Odp: RE: Zasięg Facebook
(25-04-2014 21:15)Szaman1644 napisał(a):  Zasięg leci, ale jednak aktywność zostaje na FP, bynajmniej u mnie. Tak jak osoby klikały pod postami lubię to tak samo i teraz klikają, nie widzę w tym dużych zmian.

Nie gadaj bo chciałes sprzedać fanpage na ktorym po godzinie od dodania zdjęcia bylo pod nim 5 like.
Wszyscy dostaliśmy po dupie i póki co nie wiem co robić
No wlasnie sprawa jest juz raczej ze tak powiem powazna, gdyby to trwalo 2-4 dni to jeszcze ale juz ponad tydzien i z kazdym dniem coraz gorzej mimo bardzo intensywnej promocji (rowniez platne wykupowanie reklam) To nie jest normalne i jesli tak juz zostanie to bedzie poprostu kleska.
(26-04-2014 19:47)suchy0001 napisał(a):  
(25-04-2014 21:15)Szaman1644 napisał(a):  Zasięg leci, ale jednak aktywność zostaje na FP, bynajmniej u mnie. Tak jak osoby klikały pod postami lubię to tak samo i teraz klikają, nie widzę w tym dużych zmian.

Nie gadaj bo chciałes sprzedać fanpage na ktorym po godzinie od dodania zdjęcia bylo pod nim 5 like.
Wszyscy dostaliśmy po dupie i póki co nie wiem co robić

Akurat na tym trochę spadał, ale dzisiaj poprawilem nieźle, bo po 200 -300 lików Tongue Więc da radę to odbudować. Akurat tu mówiłem o innym FP.
Po 20 minutach post ze zdjecie widziało uwaga !! 6 osób...
Nosz ku**a.Na 112 000 fanów.
Nie denerwuj się. Załóż nowy fp, tak ciężko zgromadzić fanów, ale za to zasięg będzie nie ruszony Jerk2

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
Ale ten zasieg na nowym fp tez po paru dniach spadnie
Odpowiedz