Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [Sprzedam] Sposob na darmowe doladowania do gier na Facebooku/Plemiona/KhanWars/Gry.p
Bo skad mam wiedziec ze nie stwierdzisz sobie nagle, ze srodki ktore ci przelalem sa za cos innego, tego paypalowi nie udowodnie. Tak tez mi powiedzial agent przez telefon, ze dokonuje zwrotu z innego konta liczę na twoja współpracę, ktorej w tym przypadku jest brak. Myslisz ze gdybym chcial was wszystkich wyciuckac to bym sie tutaj udzielal, ze zwrucil bym ci jakiekolwiek srodki ? Chcialem to poprostu szybko zakonczyc, oddac tobie oddac drugiemu, usuwacie sprawy, temat zalatwiony. Wchodzi na to ze chcesz poprostu otrzymac drugi zwrot, liczac na to ze paypal zwruci srodki z założonej przez ciebie sprawy. Kto tu kogo chce oszukac, nie mnie oceniac. Szkoda mi tylko tej drugiej osoby ktora czeka na zwrot.