Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
HDvod.pl - Nowy PP » Zastępujemy wysłużony HDplayer nowym Programem Partnerskim

Autor Wiadomość
RE: HDvod.pl - Nowy PP
Sprawdź:
co do leadów to nie. Dzisiaj do mnie napisali ze moje wyplata z piatku zostala zle wyslana i wyslali mi ja dziesiaj ponownie.
Jest to nie możliwe jak przeszedłem na ten nowy program pięknie było a tu od wczoraj masakra jest jakaś coś na rzeczy musi być nie wierzę że od tak nagle ludzie nie wysyłają
(19-03-2014 13:06)hunterpl444 napisał(a):  Jest to nie możliwe jak przeszedłem na ten nowy program pięknie było a tu od wczoraj masakra jest jakaś coś na rzeczy musi być nie wierzę że od tak nagle ludzie nie wysyłają

u mnie odkladnie to samo. na poczatku po 16 aktywacji a teraz 1 albo 0. nie wiem cos ie dzieje
Witam,

W odpowiedzi na Państwa zgłoszenie z problemem naliczania prowizji w PP HDvod.pl w dniu wczorajszym, pragniemy poinformować, że problem został już rozwiązany!
Wszystkie aktywacje naliczane są już poprawnie.

Problem spowodowany był kolejną zmianą serwerów i aktualizacjami. Przepraszamy za to utrudnienie.
Oczywiście należy się Państwu pełna rekompensata. Środki za dzień wczorajszy zostaną w pełni wyrównane i doliczone do Państwa konta.
Aktualizacja stanu zarobionych pieniędzy powinna zostać wprowadzona w dniu dzisiejszym, ew. jutro do południa.

Pozdrawiamy serdecznie,
Loupe Adnew Sp. z o.o. SK
Eforsa.pl
Glosy: luxiorsan (+1)
No i prawidłowo Big Grin . Strasznie mnie ciekawi ile mi leadów nabiło wczoraj ;d
brawo EforsaSmile Czy leady za wczoraj w statystykach pojawią się w dniu wczorajszym czy w tym w którym zostaną dopisane, jeśli to możliwe fajnie by było gdyby pojawiły sie w statystykach za wczoraj.

cinekbux, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
Czy doliczacie teraz leady po jednym ? Bo CO Chwila Mi Jakimiś Wpada.
Chyba już doliczyli, lecz nie jestem pewien. Zobaczcie sobie w statystyki z dnia wczorajszego.
Tak, ale słabo to wygląda. Może jeszcze coś doliczą xd

siemasz, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
Wątpie żeby doliczyli coś Big Grin
Odpowiedz