Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(21-01-2014 18:38)Zarobiony_Koles napisał(a): Niestety, da się to jakąś ominąć? A ty Coristo nie załamuj się, a pomyśl, że się ścigasz pójdzie lepiej ;P A w moim przypadku oby do końca tygodnia, no to się ferie zaczynają ;P Więc myślę osiągnąć mój cel ;P
Powodzenia Coristo ;P
Nie uchronisz się od flaggerów. Jedyny sposób to znalezienie dobrej niszy, gdzie jest mało filmów.
(21-01-2014 18:38)Zarobiony_Koles napisał(a): Niestety, da się to jakąś ominąć? A ty Coristo nie załamuj się, a pomyśl, że się ścigasz pójdzie lepiej ;P A w moim przypadku oby do końca tygodnia, no to się ferie zaczynają ;P Więc myślę osiągnąć mój cel ;P
Powodzenia Coristo ;P
Nie uchronisz się od flaggerów. Jedyny sposób to znalezienie dobrej niszy, gdzie jest mało filmów.
Jest kilka fajnych technik które umacniają nasz filmik. Ale jak ktoś chce wywalić film to wywali