Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam
Czy warto zainwestować w tego bux'a 100-120$ na konto gold i paczki rr?
A jeśli nie to jaki na ten moment moglibyście polecić, w którego opłacałoby się taką kaskę wpakować?
Hm trochę nie ogarniam o co konkretnie chodzi… może o tą sprawę, która ma się wyjaśnić jutro lub ostatecznie na początku września? Ostatnio sporo tutaj czytałam o buxach także mogło mi umknąć.
mi poleciały mega w dol mam konto gold 164rr cliki miałem 187 a od 3 dni kliki dziennie 64cliki , 7clikow a dzis 12 clikow narazie i niewiem tez jak ztego wybrnac recykler niemusze robic bo mi mineło 14 dni i mi wymieniło 38 rr i nadal nieklikaja
Wymiana nic nie daje pribowalem juz na rozbe sposoby, jakis koles na probuxie pisal, ze wie jak wyjsc z tego ale nie odpowuedzial na mohwgo posta, nawet przelewanie na rental nic nie dalo