Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(24-12-2013 02:09)KerPwn napisał(a): @up jaki offtop ? Ty robisz offtop to pisząc, przeczytaj nazwę tematu. Jest o zarobionych BTC więc ktoś tutaj wygrał i zadał pytanie odnośnie tego. Co za problem...
Naprawdę nie mam problemów z pamięcią i nie muszę sprawdzać w jakim celu założyłem ten wątek i niestety dyskusja która się tu rozwija nie za bardzo odpowiada początkowym intencjom...
Napisać nie napiszę, ale jeśli chcesz trochę zarobić to dawaj na pw, z tego co widzę postów nie ma aby pw pisać to gg 45598010
A i jeszcze coś sprzed minutki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2013 18:40 przez KerPwn.)
od 15.12 Udało mi się nazbierać coś około 0,0005 BTC, czyli strasznie mało. No ale traktuje to jako ciekawą zabawę. Czasem sobie poklikam i przepiszę captcha i powoli się bogacę