Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja korzystam z blogspota osobiście. Może to błąd
Jednak nadmienię że nie działam w PPA chociaż szukam dobrego mentora który wprowadzi mnie w tajniki tego systemu
Dzień 13 Co zrobiłem :
- Dodawałem do starych postów filmiki na Dailymotion i MetaCafe
Dzisiaj może wydaję się że nie zrobiłem prawie nic, ale trochę roboty było. Ale za to mogę rozpocząć nowy rozdział z dodawaniem filmików na wiele serwisów videło, oraz wiem że stare posty nie będą w tyle za nowymi. Więc od jutra post i wiele filmików, mam nadzieję że przyniesie jakieś efekty. Dzisiaj zarobki są straszne , jak tak dalej pójdzie chyba niestety nie osiągnę celu na ten msc. Ale muszę się starać nie chce pokazać kilku osobą co tutaj zaglądają że jestem noobem, a co najważniejsze nie chce zniechęcić siebie.
Dzisiaj zarobione : 0$
W sumie : 28.38$
Cel na ten miesiąc : 28.38$/100$
Dzień 13 Co zrobiłem :
- Znalazłem niszę
- Zrobiłem do niej hacka w VB oraz dodałem posta
- Dodałem filmik na yt, dailymotion, metacafe
- Wypromowałem filmik na yt
Jestem trochę załamany nie wiem co się stało ale Uu zaczęły spadać, a co za tym idzie zarobki również . Ogólnie teraz trochę w siebie wątpie, a najbardziej w to czy osiągnę cel na ten miesiąc. Ale co mówi się trudno nadal będę się starał, więc może moja praca w końcu zaowocuje adekwatnymi do niej zarobkami. Jak nie w ten to w następny miesiąc, pozdrawiam wszystkich czytających to jak opisuje życie noob earnera .
Dzisiaj zarobione : 0.11$
W sumie : 28.49$
Cel na ten miesiąc : 28.49$/100$
Dzień 14 Co zrobiłem :
- Znalazłem niszę
- Zrobiłem do niej hacka w VB oraz dodałem posta
- Dodałem filmik na yt i dailymotion
- Wypromowałem filmik na yt
Dzisiaj zarobki lepiej, ale też szału znowu nie ma. Ja tylko chcę aby nie spadać poniżej 1$ czy to tak wiele, może za wiele jak dla mnie. Niedługo chyba kupuję jakąś usługę na fivver, ponieważ Uu spadają może skończył się fresh site bonus czy coś . Ale cóż nie poddaj się do końca msc wystarczy mi kilka porządnych dniówek i mój cel się ziści, zrezygnowałem również z matacafe tylko YouTube oraz DailyMotion od teraz.
Dzisiaj zarobione : 0.67$
W sumie : 29.16$
Cel na ten miesiąc : 29.16$/100$
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2018 10:36 przez Vasaki.)