Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
KRISU74 to oszust , mieli dobrego gościa do końca maja , potem coś próbowali ustrzelić sami ale się kompletnie na tym nie znają - 4 typy pod rząd za 1000 PLN każdy przegrał - metoda - kurs na gospodarza 2.0 - 2.5 gdy na gościa jest 2.5-3.0 nie zawsze wchodzi zwłaszcza gdy niektóre zespoły grają o nic albo w osłabieniu. http://bet-insider.pl/ oraz http://krisu74.boo.pl/ to jedna i ta sama osoba - cwaniaczek ale nie zna się na typowaniu.
raczej watpie zeby ktos kupował typy samodzielnie, kazdy pewnie robil tak jak ja, ze kupował je w swoich grupach zamknietych
aczkolwiek ja na Krisie jestem jakies 800 zl do przodu, na szczescie zauwazyłem kiedy sie wycofac hehe
dziś miał być niby typ o ustawionym meczu za 2 tys, z tego co wiem to z "krisem" nie mozna sie skontaktowac zeby kupic (bo i tak chetnych pewnie nie ma po 4 wtopach) a jutro wpisze na zielono hehe kurs 3,0 albo 3,20
(01-08-2013 21:51)Andrew86 napisał(a): raczej watpie zeby ktos kupował typy samodzielnie, kazdy pewnie robil tak jak ja, ze kupował je w swoich grupach zamknietych
Czyli jelenie się mnoża i działają grupami?
Dziki kraj
ciekawe ilu byhło 800 do tyłu lub wielokrotność tej kwoty
Lepiej znaleźć sobie 2 typy po kursie 1.5. Albo z 1x 2x z podpórką. Przeanalizować sytuację, dać na kupon i będzie miało większą szansę powodzenia niż jeden mecz z kursem 2.3. Gram tak od czasu do czasu i na dobre mi to wychodzi :-) Międzyczasie szukam innych źródeł
(01-08-2013 21:51)Andrew86 napisał(a): raczej watpie zeby ktos kupował typy samodzielnie, kazdy pewnie robil tak jak ja, ze kupował je w swoich grupach zamknietych
Czyli jelenie się mnoża i działają grupami?
Dziki kraj
ciekawe ilu byhło 800 do tyłu lub wielokrotność tej kwoty
nie bardzo rozumiem czego jelenie ? płacąc za jego typy po 22-48 zł za jeden, zanotował serie chyba ponad 10 winów z rzędu po kursach ponad 2,0 ? odpowiednio z głową zwiekszając stawke i w odpowiednim memencie ją obniżając i przestając grać nawet po odliczeniu kilku wtop końcowych ja oraz pewnie wiele innych osób jest (a przynajmniej było) na sporym plusie.
Więc nie czaje za bardzo o co ci chodzi ? czy ogolnie o płacenie za typy, czy o płacenie dużych kwot za typy czy o co ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2013 14:25 przez Andrew86.)