Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Francja

Autor Wiadomość
RE: Francja
Sprawdź:
Ja dziś stawki po zmieniałem w znaczeniu z 20$ do od 16-18$ bo nic nie pobierają z Francji to po stanowiłem wprowadzić zmianę Smile może coś się ruszy. Big Grin
Pod USA właśnie znalazłem oferte za ponad 2 dolce TYPE : FREE.

@UP
Tak na moją logike... Nie wiem jak na logike dzieci ściągających. Myśle, że żadna oferta nie odstrasza. Myśle, że jak ktoś ma wysłać sms to go wyśle tak czy siak... Ale to tylko moja logika i mogę się mylić Big Grin
@UP

Od dziś testuję obniżkę impreza może coś to da, wiem wiem o tym.
siwrus1231, i jak ta oferta? Bo fajnie się zapowiada, jak za 2$ i za free Big Grin
Consumer Car Source!
[ADSCEND]Payout: $2.52, Type: free, Performance: 41, EPC: 0.17, CR: 6.79%
Myślę ,że koledze chodzi właśnie o tą ofertę Wink
Tak, dokładnie o tą. Kurde, Wchodzą sami Hiszpani, Portugalczycy, UK, Holandia, Canada, Francja, a żadnych pobrań ;/ Jak u was konwersja dzisiaj? U mnie ponad 160 i 2 pobrania ;/ I to 1 z tego bloga nad którym siedze, a drugie z czegoś innego... Wszystkie państwa, które mają dobre stawki, a 0 pobrań ;/ Lipa...
160 wejść?

ja miałem dzisiaj 600 wejść i tylko 9$ więc to chyba zależy od wieku pobierających...
Wczoraj 160 wejść i 8 pobrań...
Przy okazji...
Zna ktoś może nazwe wtyczki, która po naciśnięciu rozwija się, a w niej np. linki?

Właśnie pobranie wpadło...
Today's Earnings:
$0.23
Korea... 4
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: