Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Fancop.com - Zarabiaj na Facebooku! » facebook, google+, wypłacalny

Autor Wiadomość
RE: Fancop.com - Zarabiaj na Facebooku!
Sprawdź:
(05-02-2014 17:17)Workis napisał(a):  Zgodnie z prawem rozliczac sie musisz z kazdej zlotowki, do zarabiania na takim Fancopie np. jest bodajze PIT-36 i pole [Inne]. Ale nie radze mi wierzyc jak w wyrocznie, najlepiej sprawdzic samemu poprzez telefon do US. Ewentualnie olać to i liczyć, ze US sie do tych kilku czy kilkudziesieciu czy nawet kilkuset zlotowek miesiecznie nie przywali - i na 99,99% mieć racje czego oczywiscie polecić nie moge. Wink

pozdrawiam

A jakby się uczepili to co mogę przez to mieć?
3 tysiące bonusiku. Wink

pozdrawiam
Działa ta metoda jeszcze . Byłbym skłonny zakupić boota
Ja bota nie sprzedaje, trzeba dopytywac sie osoby, ktora to robi. Wink

pozdrawiam
Witam , mam pytanie jak dodac poprawnie swoj fanpage aby zbierac na nim fanów? Zrobilem troche punktow dodalem w Moje strony Lubie to ale nic nie idzie.
(07-04-2014 10:47)Patenciarz napisał(a):  Witam , mam pytanie jak dodac poprawnie swoj fanpage aby zbierac na nim fanów? Zrobilem troche punktow dodalem w Moje strony Lubie to ale nic nie idzie.

Nie idzie bo mają zastój , u znajomego na 12 FP wpada może po 5-6 fanów co 24 h Wink
Glosy: Patenciarz (+1)
Odpowiedz