Rozdział 2
Dzień
Szósty:
PPA
■ Zdobywanie punktów na addmefast (bardzo mało dzisiaj.. Firefox co chwile crashuje)
■ 16backlinów poprzez GSA (przez 2h.. Strasznie długo czekałem na verifed)
Kod:
Today's download earnings $0.00
Kod:
Yesterday total earnings $0.00
Kod:
Month's total earnings $3.87
Dzisiaj nic mi nie szło.. Ogólnie cały dzień byłem zły, wstałem lewą nogą. Mało robiłem bo chciałem się odstresować wychodząc na dwór i trochę grając w GH3 i Neverwinter. Dzisiaj 33UU. "Rekord"

Żaden lead nie wpadł. Jeden film był wysoko na YT, bo na 13 pozycji na pierwszej stronie ale dzisiaj spadł i jest na 14 stronie.. Wyświetlenia i łapki ciągle lecą a filmik spada w dół.
Co raz więcej rozmyślam o tym PPA, zaczynam tym psychicznie żyć. W łóżku zamiast zasypiać to myślę o jakiejś niszy, o czymś co może zwiększyć ruch na blogu. Wchodząc na kompa myślę tylko "kur*a, dziś muszę zrobić to i to.."
Chyba z tego zrezygnuje, bo zamiast przyjemnością jest to dla mnie rzeczą, która narzucam sobie, że muszę ją zrobić i nie daje korzyści. Jak wpadał mi ten nie cały dolar dziennie przez 2-3 dni to chciałem pracować.. Pozytywnie myślałem co tu ulepszyć co dodać.
Jest to dla mnie pewnego rodzaju utrapieniem i nie wiem czy chcę je kontynuować.. Wiem, że nie można się poddawać ale już któryś raz to piszę, że nie da się nie poddawać przy tak żenujących wynikach. Wiele osób siedzi w tym tyle samo co ja lub nawet trochę krócej i wpada im tam parę groszy. Ja przez 2,5 miesiąca zarobiłem jedynie nie całe dolarów. Może zdejmę tego simlocka za 40zł z telefonu i wezmę się za neobux'a albo będę się bawił w jakieś Kubigo itp.
Nie wiem jak to będzie. Muszę to przemyśleć wszystko.
Pff, niby to jest dziennik a użalam się jak bym pisał pamiętnik