Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ok, ja też się może zdecyduję na zakup jednego pakietu, moja pierwsza inwestycja tego typu. Na razie się zarejestruję z refa Felka i jeszcze o tym poczytam. Przy okazji, baner w sygnaturze Ci nie klika Felek.
(28-04-2013 14:12)Draggy napisał(a): Ok, ja też się może zdecyduję na zakup jednego pakietu, moja pierwsza inwestycja tego typu. Na razie się zarejestruję z refa Felka i jeszcze o tym poczytam. Przy okazji, baner w sygnaturze Ci nie klika Felek.
Dzięki możesz liczyć na moją pomoc z resztą Ci co się na mnie nie zarejestrowali też mogą pisać
To jeszcze takie szybkie pytanie - czego najlepiej używać do wpłat/wypłat? Payza mi w Anglii nie działa, Liberty Reserve odstrasza po prostu. Zostaje jeszcze STP, jest ok?
Mi też się nie wczytuje. Ale inwestowanie $45 chyba nie ma większego sensu, STP liczy sobie £3.50 za transfer pieniędzy z konta, do tego dochodzi jeszcze jakieś fee na samym AHP, potem przy wypłacaniu pewnie drugie tyle.
Edit: Już wchodzi.