Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę

Autor Wiadomość
RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę
Sprawdź:
Dla osób zainteresowanych zakupieniem tego pluginu. Informuje, że właśnie teraz również dopisałem kolejne zabezpieczenia i jestem pewien, że one działają w 100% w wszystkich przeglądarkach - oprócz jednej.

Cena oczywiście zostaje bez zmian. Osoby, które zakupiły proszę o kontakt.

Aktualizacja została również wprowadzona na testowej stronie.
Można kupić informację na jakiej przeglądarce one nie działają? (jaka cena?) Tongue
Niestety nie Smile

05-04-2013 00:58
aktualna wersja skryptu została dodana na stronę testową.
Powiedziałem koledze z holandii żeby wszedł na tą stronę http://demo-mikoszi.cba.pl/test.php i mu się wyswietla "Cya!" czy tak to ma działać ?
Choćbyście nie wiem jaki sposób wymyślili to zawsze będzie obejście. Mam swój sposób który nie daje dostęp do treści bloga z każdego ip, przeglądarki czy czego tam jeszcze.Big Grin
(10-04-2013 17:18)Driver494 napisał(a):  Choćbyście nie wiem jaki sposób wymyślili to zawsze będzie obejście. Mam swój sposób który nie daje dostęp do treści bloga z każdego ip, przeglądarki czy czego tam jeszcze.Big Grin

A ja poprostu użyję mojego VPS'a.
I możecie sobie ten wasz plugin wsadzić... na półkę z książkami.
Hmm miałem 2 blogi które miały ten plugin bodajże tak mi się wydaje po prostu wyskakiwał niby błąd ale da się to obejść.
4 min zajelo mi wejscie na ta strone a to tylko dlatego ze musialem pobrac Hirens.BootCD.15.2_001 bo tam jest windows xp z przegladarka ver ENG obraz BootCD otwieramy za pomoca HBCDCustomizer oba ver portable, free
VPS nie ominie zabezpieczeń, więc sobie go możesz wsadzić.... na półkę z książkami.
(05-04-2013 21:23)seba123400 napisał(a):  Powiedziałem koledze z holandii żeby wszedł na tą stronę http://demo-mikoszi.cba.pl/test.php i mu się wyswietla "Cya!" czy tak to ma działać ?

Przeciez mowilem ze na tej stronie nic niema oprocz tego pliku index.html w ktorym pisze Cya! takze smieszne Big Grin Na cba nawet wordpressa chyba się nie da zainstalować.