Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Myślę, że da się wrzucić 50 filmów w jeden dzień. Mi to zajęło 3 dni bo nie mogłam się oprzeć oglądaniu filmu jak natrafiałam na coś ciekawego Jak się już wprawi we wrzucaniu filmików to obliczyłam, że średnio wpis zajmuje mi 5-10min. A wprawiłam się w mniej więcej po 20 filmiku
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2013 20:21 przez Gosia9988.)
Nigdzie nie masz tego podanego, bo byłoby to bez sensu. Sam musisz opanować swój sposób na zarobek i źródło swoich wstawek. Jedyne co masz załączone to instrukcje jak dodawać poprawnie wstawki i regulamin by zostały przyjęte.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2013 23:25 przez matiss947.)
Z czym dokładnie masz problem?
Wchodzisz w film, w przypadku PutLocker kopiujesz jego link i wklejasz w kod podany w poradniku. Wielkiej filozofii w tym nie ma.
W poradniku są podane przykłady w jakich "odtwarzaczach",np. putlocker znajdziemy kod iframe, ponieważ nie we wszystkich jest. A jeśli chodzi o tytuły filmów - nie jest to wielka filozofia ale każdy musi znaleźć sobie alternatywne źródełko