Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Podpowiem co warto wrzucać, jakiego shella używać, nauczę od podstaw
Tak? Ciekawe w jaki sposób( pytam serio bez ironii). co do pytania o darmowy remote upload to na catshare wchodzimy w link do pliku i klikamy przycisk( skopiuj do mojego folderu)
Chyba w taki sposób że jeżeli ludzie widzą że darmowy hosting to pobiorą, więc masz np. 10k wyświetleń na youtube to jak darmowy hosting to z 9k pobierze gdzieś a nie jak w przypadku PPA 10..20.
A co do CatShare to zaraz sprawdzę
(10-03-2013 18:01)Bandaid napisał(a): Tak? Ciekawe w jaki sposób( pytam serio bez ironii). co do pytania o darmowy remote upload to na catshare wchodzimy w link do pliku i klikamy przycisk( skopiuj do mojego folderu)
Wrzucasz jeden plik na serwer kopiujesz go kilka razy, zmieniasz nazwy na film ktory np dzis albo jutro wychodzi a ty rzekomo masz juz go w wersji HD i wklejasz wrzuty na setki zagranicznych for, swojego czasu mialem do tego program za ktory zaplacilem bodajze 20$ i postował mi fejki na okolo 250 zagranicznych forach. Swoja droga Polski naród za mądry też nie jest i też pobiera takie fejki, tylko że w Polsce admini zdecydowanie szybciej dzialaja i banuja ludzi z fejkami.