Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
z tego co widze admin strasznie zamula, kiedys moglem o nim powiedziec 'spoko gosc, zawsze i szybko odpisuje' ale od prawie 2tyg strasznie zamula, z ticketami jak i wyplatami
przez 5dni wyplat nie bylo, a ja na swoja czekam prawie 2tyg
jesli piszesz ticketa o wyplate... zapomnij ze ci odpisze
U mnie również 4 wypłaty dotarły . To ciężko było mu napisać że ma urlop i jedzie na Bora Bora . A tak to milion sto tysięcy osób wysyłało mu tickety o kasę
Próbował ktoś kiedyś wygrać ten dzienny konkurs(1 miejsce -1,75$ do wygrania)? Ja próbowałem ostatnio 2 razy, ale bez skutku pod wieczór budzi się takich dwóch nie wiem skąd i do rana spychają mnie na 3 miejsce.
Mam pytanie co do Viroola. Niby jest napisane, że: "Virool videos pay .80 points per video and must be watched for a minimum of 30 Sec. to get credit." Tymczasem ja dostaję zawsze punkty za pierwszy filmik w ciągu dnia i ani punkta więcej. Ktoś mógłby wytłumaczyć o co chodzi. Z góry dzięki
(04-05-2013 14:47)Qnc napisał(a): Mam pytanie co do Viroola. Niby jest napisane, że: "Virool videos pay .80 points per video and must be watched for a minimum of 30 Sec. to get credit." Tymczasem ja dostaję zawsze punkty za pierwszy filmik w ciągu dnia i ani punkta więcej. Ktoś mógłby wytłumaczyć o co chodzi. Z góry dzięki
Myślę że tu o nic nie chodzi, tylko po prostu zanim oglądniesz filmik to limit na niego jest już wyczerpany. Musisz go włączyć zaraz jak się pojawi.