Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zireael chodzi o to ,że pieniądze dostaniesz z refów dopiero wtedy jak oni zleca wypłate a nie że wogóle nie wypłacisz bo tak to by nikt nie wypłacił ja wczesniej podałem swoją wypłate a refów mam 3 którzy nic nie robią
cześć
pieniądze od poleconych wypłacają w taki sposób:
Masz 5-ciu poleconych użytkowników, pierwszy zarabia 88$, drugi 3$, trzeci 3$, czwarty 3$, piąty 3$, jeżeli oni wypłacą zarobisz 10$.
Jeżeli będziesz miał tylko jednego co dużo zarabia, wtedy musisz się postarać chociaż o 4 którzy mało zarabiają, żeby wypłacać regularnie jego pieniądze.
Żeby zgarniać kasę od poleconych, musisz mieć co najmniej 5 poleconych którzy regularnie wypłacają.
co do rejestracji, żeby mieć lepsze kody do przepisywania przy rejestracji w pole invitation code wpisz: SOG
witam, dziwny ten serwis fajnie by było jak się tam faktycznie zarabiało, zrobiłem mały eksperyment wpisałem pare razy byle co nawet nie przypominalo tresci kodu a i tak mi zaliczyło, cos mi tu "śmierdzi" scamem??
i jesczce jedno pytanie ile dziennie tak wpisujecie kodów??
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2012 20:30 przez docent120.)