Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Juz działa admin cąły czas robi jakies upgrady takze sie nie dziwcie ze czasami przez godiznke nie mozna wejsc. Co do mnie zainwestowałem 150$ wypłaciłem już 76$ na koncie 30$ mam. Co do firmy radze zainwestowac w nią wszytskie pieniadze jakie macie gwarantuje że nie padnie i wyciagniecie z niej kase. Tylko dziennie musicie sobie obliczyc np 15% z zarobków idzie na recykling ja tak robie takze z ponad 9$ dziennie zarobków ponad 1$ idzie na recykling takze mam profit 8$. Tylko pamietajcie o przedluzaniu refków bo tu nie ma autopay...
Gwarantujesz? A jak padnie to wypłacasz odszkodowanie? :->
Bux to bux, z natury jest nielegalny i niebezpieczny, więc proponuje myśleć rozsądnie. Ja tam wsadziłem 20$ i jest dobrze rzeczywiście, ale szaleć nie mam zamiaru