Sprawdź:
(06-01-2021 15:37)Hattrick napisał(a): Zasiliłem ETH na opłaty po czym okazało się że możliwość wypłaty odblokowuje depozyt MPH a nie ETH.... Też tak mieliście?? Znowu przy depozycie MPH są 2 metody - przy jednej minimum to 50$, przy drugiej metodzie - kartą - minimum to nieco ponad 5$ ale sama opłata to 5$. Ktoś wie/ma dokładną instrukcję jak to się wypłaca?? Widzę tą instrukcję "Mopherową" ale mam cały czas problem.
Global Crypto Account
ETHEREUM MAINNET
Balance
0 MPH
Estimated Value
$0 USD
Da się tu dodać jakieś minimum MPH bez wysokich depozytów albo kolejnych opłat??
Może pomogę. W końcu się za to zabrałem i sam próbuje to od wczoraj wypłacić. Też się zdziwiłem, kiedy wpłaciłem ETH, a nadal wypłaty MPH były zablokowane. Zakupiłem więc MPH drugą opcją, bo przy pierwszej dostajesz +10% od wpłaty, ale całości nie możesz wypłacić przez 185 dni... Wydałem minimalną kwotę 5,04$ (5$ to opłaty xd) i po chwili mogłem nacisnąć Collect - po około godzinie miałem je przetworzone. Teraz znowu mogę nacisnąć Collect, ale opłata za przeniesienie tokenów waha się w graniach 10-33$. Sprawdzam co jakiś czas jak wysoka jest opłata, jak będzie około 7$ to wypłacam i zdam relacje co dalej.
Na ten moment wydałem ~23 zł na przelaniu ETH z Binance na Fortmatic oraz ~23 zł za zakup MPH, by odblokować wypłaty.
Na szczęście cieszy wartość 2000 MPH - ~65$, więc po opłatach ostatecznie powinno trochę „kasy” zostać.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk