Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
III Wojna Światowa - wierzycie ?

Autor Wiadomość
RE: III Wojna Światowa - wierzycie ?
Sprawdź:
Właśnie się zaczyna -.-
Jedna bomba i nas nie ma..

@edit

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/swiat-na...omosc.html

Oby to było tylko..
Jak chcą wojny, to między sobą... Jakby się nikt nie wpie***lał, to byłby spokój.

PS, Podobno dzisiaj wypada 10 Listopada w kalendarzu Juliańskim. Babcia Wanga miała rację ?
jezeli puszcza bombe na europe to zagnajcie
Tak jak up. W w wypadku gdyby puścili bombę to chciałem się z Wami wszystkimi pożegnać. Przez ten rok wspólnie stworzyliśmy zajebiste forum. Na koniec chciałbym pozdrowić wszystkich użytkowników portalu Lockerz i naszego forum - lockerz-forum. Było zajebiście !
Lolz, ludzie spokojnie, żadne bomby jak na razie na nas nie lecą :|

Niektórzy to wszystko troszkę zbyt poważnie traktują..
(23-11-2010 23:16)Morfit napisał(a):  Tak jak up. W w wypadku gdyby puścili bombę to chciałem się z Wami wszystkimi pożegnać. Przez ten rok wspólnie stworzyliśmy zajebiste forum. Na koniec chciałbym pozdrowić wszystkich użytkowników portalu Lockerz i naszego forum - lockerz-forum. Było zajebiście !

Rozwaliłeś mnie.Jerk2 Hehe. Tech dobrze prawi. Pożyjemy zobaczymy. Nie ma co się jeszcze żegnać. Żyjemy.Tongue
Hahahah , co niektórzy zownili mnie swoimi wypowiedziami , czemu niby mieliby bombardować Europę? przecież oni sapania mają tylko do swojej Korei i USA.
Jednak przepowiedziała. Według kalendarza juliańskiego 10 listopada to dzień, w którym był atak z Korei
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dl.../631464372
nie bedzie III wojny
daje do myślenia
Odpowiedz