Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
i co to ma do rzeczy, zremisowałeś i tyle, jak Ci się nie podoba to nie graj...
Na serwie nie ma wgranych jakiś pluginów, które ułatwiają grę, więc skończ i lepiej wrzucaj demko.
ale amx = lekkie lagi i mniej FPS . Pozatym nie plułem się o demka tylko pytalem czy nagrywamy ... Napinka Off. Pozatym nigdzie nie widze ze demka obowiazkowe .... GL HF BB :*
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-11-2010 21:32 przez DraQo^^.)
Yeah ! Prowadzę w grupie C !!! 11:7 z ledem na awp_ruins ;D. Mam 3 punkty ^^ Jeżeli wygram z Magnusem jutro albo on się nie pojawi to 6 punktów będę mieć i przechodzę ;D Fak je !!!
(08-11-2010 21:32)DraQo^^ napisał(a): ale amx = lekkie lagi i mniej FPS .
Cytat:Chyba Ty
Czy widzisz żeby stwarzał tu ktoś problemu oprócz Ciebie ?
Zythus 2 razy przegrał i jakoś nie doszukuje się winowajców w postaci "przepustowości przepustnicy łącza przepustowości" więc skończ już bo to nie jest śmieszne ;/
Cytat:Zythus 2 razy przegrał i jakoś nie doszukuje się winowajców w postaci "przepustowości przepustnicy łącza przepustowości" więc skończ już bo to nie jest śmieszne ;/
Ja już z tego wyrosłem, niektórzy (niestety) jeszcze nie.
Przegrałem to przegrałem, zremisowałem to zremisowałem, wygrałem to wygrałem. Simple as fuck.